top of page

Luza's reviews

5 star tripadvisor review
5 star google review
5 star tripadvisor review

Over Luza's

Bij Luza's werken we vanuit passie, passie voor de beste producten, voor het vakmanschap en voor onze gasten.

Het streven is om iedereen die bij ons over de vloer komt het gevoel te geven welkom te zijn en met een goed gevoel de rest van de dag tegemoet te laten gaan. Dat is ook de reden dat een groot deel van onze kaart glutenvrij te bestellen is. Zodat U zelf met die ene vriend(in) hier ook kunt genieten van een heerlijk ontbijtje of lekkere lunch.

Wij vinden het gezellig als U ook een keertje langs komt!

Tot snel,

Team Luza's

Terras in de zon
IMG_4544.heic

Luza's Dapperstraat

Luza's Dapperstraat ligt op de Dappermarkt. De Dappermarkt is met de Albert Cuypmarkt de bekenste Amsterdamse markt met veel textiel maar zeker een markt van alle markten thuis met een ruime keus aan vele goederen.

 

De Dappermarkt is veel meer; het is de multi-culturele markt in Groot Mokum met bezoekers van uit de gehele wereld. De Dappermarkt stadsdeel Oost met het Tropenmuseum, Oosterpark en Artis als andere trekpleisters op loopafstand.

In het Nieuws

1

Chaar's list

Luza’s dapperstraat is een fijne plek om heerlijk koffie te drinken en te lunchen! Ze hebben een prachtig zonnig terras. Amsterdam oost heeft er weer een gezellige plek bij. Super leuk personeel en erg fijne sfeer . Aanrader!!!!!!

2

Google review

Fijn restaurant voor zowel een lekkere lunch met vrienden als een goed ontbijt met je kids. Lief personeel en het eten is voortreffelijk!

3

Google review

Een heerlijke dag naar Amsterdam. Eerst even struinen op de dappermarkt en dan bij toeval bij luza's lunchen: wat een geweldige tent, goede bediening, heerlijk etenen goede wijn! Van ons ( niet uit Friesland hahaha maar uit de kop van N-H ) een dikke 10

bottom of page