IMG_8944_edited.jpg

Over Luza's

Bij Luza's werken we vanuit passie, passie voor de beste producten, passie voor het vakmanschap en passie voor onze gasten.

Het streven is om iedereen die bij ons over de vloer komt het gevoel te geven welkom te zijn en met een goed gevoel de rest van de dag tegemoet te laten gaan. Dat is ook de reden dat een groot deel van onze kaart glutenvrij te bestellen is. zodat u zelf met die ene vriendin hier ook kunt genieten van heerlijk taarten, een ontbijtje of lekkere lunch.

Wij vinden het gezellig als u ook een keertje langs komt!

Tot snel,

Maarten Koelink en Joshua Luza

F127B72C-15F7-41B4-96A4-32A2B5266CDA.JPG
IMG_9909_edited.jpg

Luza's Dapperstraat

Luza's Dapperstraat ligt op de Dappermarkt. De Dappermarkt is met de Albert Cuypmarkt de bekenste Amsterdamse markt met veel textiel maar zeker een markt van alle markten thuis met een ruime keus aan vele goederen.

 

De Dappermarkt is veel meer; het is de multi-culturele markt in Groot Mokum met bezoekers van uit de gehele wereld. De Dappermarkt stadsdeel Oost met het Tropenmuseum, Oosterpark en Artis als andere trekpleisters op loopafstand.

In het Nieuws

1

Chaar's list

Lieve bediening, lekker terrasje, niet te veel poespas.. de hollandaise saus op de gepocheerde eieren is echt top, heel lekker fluffy en fijn zuur op smaak. Kom er voor terug.

2

Glutenfree Amsterdam

I had an excellent Eggs Benedict for lunch. The service was great. Very nice staff. I would highly recommend this place. That it is on the Dapper Market is an added bonus.

3

Parool

De clubsandwich, waarvan ze ook een vega optie hebben, is in De Pijp inmiddels een begrip.

IMG_0208.heic